МОЈИ КОРЕНИ
КОРПА

Начини плаћања

Уколико сте се одлучили за куповину наших производа путем сајта, пружамо вам могућност плаћања на три различита начина:


  • Плаћање пoузећем – Можете платити готовином при преузимању пошаљке
  • Авансно плаћање – Попуњавањем уплатнице и уплатом на шалтеру било које банке или поште 
  • Плаћање кредитном картицом - Платним картицама VISA, MasterCard, DINA, Maestro или Ameks


Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије.

Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Banca Intesa ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.


Повраћај средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Društvo za proizvodnju, promet i usluge Iggi percept doo eksport - import Valjevo је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.


Изјава о конверзији

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.