МОЈИ КОРЕНИ
КОРПА

Информације о достави

Интернет продавница www.mojikoreni.rs којом управља привредно друштво Društvo za proizvodnju, promet i usluge Iggi percept doo eksport - import Valjevo има потписан уговор са CITY express куриском службом путем које се врши достава на територији Републике Србије.

Рокови доставе

Након што сте потврдили наруџбину, добићете потврду наручених производа на вашу е-маил адресу коју сте навели приликом креирања наруџбине. Од тог тренутка све наруџбине примљене до 15 часова од понедељка до петка, оквирни рок испоруке је од 24ч до 48ч ( радни дани ) за целу територију Републике Србије. Уобичајено време за доставу је 2 радна дана. У случају да је наруџбина извршена преко викенда (суботом и недељом), достава се врши као и за наруџбине примљене у понедељак - дакле следећи радни дан. Испоруке се не врше суботом и недељом.

Преузимање пошиљке

Курири пошиљке доносе на адресу за испоруку у периоду од 8-16 ч. Молимо вас да у том периоду обезбедите да на адреси буде особа која може преузети пошиљку. Артикли ће бити запаковани тако да не могу бити оштећени уобичајеним руковањем робом у транспорту. При преузимању пошиљке потребно је да визуелно прегледате пакет да случајно не постоје нека видна оштећења. Уколико приметите да је транспортна кутија значајно оштећена и посумњате да је производ можда оштећен, одбијте пријем пошиљке и одмах нас обавестите. Уколико је пошиљка наизглед без оштећења слободно преузмите пошиљку и потпишите куриру адресницу.

Курир сваку пошиљку покушава да уручи у два наврата. Уобичајена пракса је да Вас, уколико прва испорука буде неуспешна, курир позвони на телефон који сте оставили приликом креирања наруџбенице и уговори нови термин за доставу. Уколико Вас и тада не пронађе на адреси, пошиљка ће нам бити враћена. По пријему пошиљке, контактираћемо Вас како бисмо установили разлог неуручења и договорили се о поновном слању.

Цена доставе за територију Републике Србије

Цена доставе за све наруџбине преко 6000,00 РСД је бесплатна. За наруџбине испод 6000,00 РСД, достава се наплаћује 390,00 РСД.