МОЈИ КОРЕНИ
КОРПА

Како купити

Избор производа

На врху сваке странице налази се падајући мени са категоријама производа. Претрагу производа можете приступити и преко картица са категоријама производа које се налазе у средишњем делу насловне странице. Избором неке од категорија отвориће се страница са списком производа. Уколико нисте сигурни којој категорији припада производ који вас интересује, можете искористити поље за претрагу које се налази при врху сваке странице. У поље можете укуцати шифру производа, назив колекције и слично. Претрагу можете вршити и помоћу филтера који се налазе при врху странице са излистаним производима. Уколико сте излистали групу производа која Вас интересује, додатне информације о конкретном производу можете видети кликом на сам производ. Производ можете убацити у корпу кликом на дугме "ДОДАЈ У КОРПУ". Уколико производ има дефинисане опције као што су величина, боја, и сл., пре убацивања у корпу потребно је означити жељене опције.

Садржај корпе

Садржај ваше корпе можете погледати у сваком тренутку кликом на иконицу корпе у горњем десном углу сваке странице. У сваком тренутку на тој позицији биће вам приказан и тренутни износ који се налази у корпи. Производе можете уносити у корпу све док не наручите све што желите. Производе које сте унели у корпу можете избацити појединачно.

Наручивање производа из корпе

Да бисте наручили производе унете у корпу потребно је да кликнете на дугме "ПЛАЋАЊЕ", након чега ће вам се приказати страница за детаље о испоруци. На овој страници је потребно да унесете све неопходне податке за испоруку: име, презиме, адресу, е-маил, број телефона (неопходан је курирској служби због договора око испоруке). Важно је напоменути да је за регистрованог купца процес куповине много краћи јер су сви подаци већ познати. Такође, регистровани корисник има могућност да сачува више адреса. На истој страници сте у могућности да одаберете начин плаћања: плаћање платним картицама током процеса куповине на сајту, плаћање пуошећем готовински у тренутку испоруке или плаћање на рачун продавца.

Потврда наруђбине

Кликом на дугме "ПОШАЉИ НАРУЏБИНУ", приказаће вам се обавештење о успешно послатој наруђбини. На Е-Маил адресу коју сте оставили приликом попуњавања формулара у најкраћем року ћемо вам послати потврду за наручене артикле.

За сва додатна питања можете нас контактирати путем E-maila на sparrowkreativa@gmail.com